Plăcuțe standard

Plăcuțe standard

Plăcuțe amovibile cu dimensiuni standard pentru prelucrarea lemnului masiv de esență tare sau de esență moale, plăcuțe amovibile cu carburi dure pentru aplicații în PAL, MDF, HDF.

Plăcuțele amovibile se aleg în funcție de materialul de prelucrat. Plăcuțele mai dure au rezistență de rupere mai mare.

8 Produs(e)

produse pe pagină

 • Placuta amovibila pentru lemn tare si Pal KCR 05

  Placuta amovibila pentru lemn tare si Pal KCR 05 este recomandata pentru prelucrarea lemnului de esenta tare si a Pal-ului. Acesta categorie KCR 05 este cea mai folosita pentru placute amovibile si blancuri pentru profilat. Are rezultate bune pe toata gama de materiale folosite in industria lemnului din zilele noastre si stabileste un standard pentru performanta si pret. Atasat in acest PDF gasiti explicatii pentru codificarile folosite si puteti vedea toate gama de placute standard comercializata de firma noastra.

  Afla mai mult
 • Placuta amovibila PREMIUM lemn tare/Pal KCR08

  Placuta amovibila PREMIUM lemn tare/Pal KCR08 este ideala pentru lemn masiv si pal. Acest produs face parte din categoria cea mai noua de carbura metalica. Este o placuta Submicron cu mult crom in compozitie si are un adeziv de lipire special. Datorita acestor lucruri creste rezistenta la coroziune, oxidare. Muchia taietoare este mai bine definita datorita granulatiei fine (0.5-0.8 micron). Placuta amovibila PREMIUM lemn tare/Pal KCR08 are duritatea mai mare decat KCR 05, dar fara a scadea rezistenta la rupere. Placuta KCR08 rezista mai mult cu 30 % fata de KCR 05 si o inlocuieste cu succes pe aceasta. Atasat in acest PDF gasiti explicatii pentru codificarile folosite si puteti vedea toate gama de placute standard comercializate de firma noastra.

  Afla mai mult
 • Placuta amovibila pentru PAL si MDF KCR02+

  Placuta amovibila pentru PAL si MDF KCR02+ este ideala pentru prelucrarea PAL-ului si MDF-ului. Acest produs are granulatia ultrafina (0.2-0.5 micron). Datorita acestui fapt carbura metalica este mai dura dar casanta, crescand viata sculei cu 200% in comparatie cu KCR05. Este folosita la prelucrarea MDF si HDF, rezistenta la rupere scazand fata de KCR08. Atasat in acest PDF gasiti explicatii pentru codificarile folosite si puteti vedea toate gama de placute standard comercializata de firma noastra.

  Afla mai mult
 • Placuta amovibila pentru MDF si HDF K-UMG04

  Placuta amovibila pentru MDF si HDF K-UMG04 este foarte dura, ideala pentru prelucrarea PAL-ului si MDF-ului. La aceasta carbura, extrem de dura, se potriveste zicala “diamantele sunt pentru totdeauna”. Testele au aratat ca a crescut durata de viata a sculei de 6 ori in comparatie cu K-HC05. Pentru a prelucra materiale foarte dure, aceasta categorie este o alternativa economica la sculele diamantate, pierderea financiara fiind mai mica in cazul in care se sparge o placuta. Rezistenta la rupere este cea mai mica, lucru care impune o atentie mare, atunci cand este folosita. Atasat in acest PDF gasiti explicatii pentru codificarile folosite si puteti vedea toate gama de placute standard comercializate de firma noastra.

  Afla mai mult
 • Placuta tip PAPION

  Placuta tip PAPION este o placuta amovibla profilata din carbura metalica cu duritate ridicata. Placuta tip PAPION poate avea diverse raze sau poate fi tesita la 45 grade. Placuta tip PAPION are doua muchii taietoare. Placuta tip PAPION este ambalata in cutii continand 10 bucati, cutiile nu se desfac, comanda se face pentru multiplu de 10. Afla mai mult
 • Placuta 12 mm 2 gauri 4 MUCHII TAIETOARE KCR 08

  Placuta 12 mm 2 gauri 4 MUCHII TAIETOARE KCR 08 este o placuta amovibila cu o duritate ridicata pentru a face indreptari si se monteaza pe diverse freze special concepute. Placuta 12 mm 2 gauri are 4 MUCHII TAIETOARE KCR 08 si se fixeaza cu ajutorul suruburilor pe corpurile frezelor. Placuta 12 mm 2 gauri 4 MUCHII TAIETOARE KCR 08 este ambalata in cutii de plastic de cate 10 bucati; va rugam sa comandati o cantitate multipla de 10.

  Afla mai mult
 • Placuta 15x15x2.5 R=150 MG18

  Placuta 15x15x2.5 R=150 MG18 este o placuta amovibila cu duritate ridicata, folosita in special pentru rindeluit, pe capete de rindeluit special construite. Placuta 15x15x2.5 R=150 MG18 are patru muchii taietoare, ceea ce inseamna o durata lunga de viata si o solutie economica. Placuta 15x15x2.5 R=150 MG18 este ambalata in cutii continand 10 bucati, cutiile nu se desfac, comanda se face pentru multiplu de 10. Afla mai mult
 • Placuta amovibila 50x12x1.7 KCR 08 - 3 gauri

  Placuta amovibila 50x12x1.7 KCR 08 - 3 Gauri este o placuta amovibila cu duritate ridicata, folosita in special pentru freze speciale care au asemenea prindere. Placuta amovibila 50x12x1.7 KCR 08 - 3 Gauri are patru muchii taietoare, ceea ce inseamna o durata lunga de viata si o solutie economica. Placuta amovibila 50x12x1.7 KCR 08 - 3 Gauri este ambalata in cutii continand 10 bucati, cutiile nu se desfac, comanda se face pentru multiplu de 10.

  Afla mai mult

8 Produs(e)

produse pe pagină