Sisteme de rindeluire

Sisteme de rindeluire

SISTEME DE RINDELUIRE este un capitol care cuprinde o gama larga de solutii diverse pentru a face o rindeluire de calitate. In functie de esenta de lemn pe care doriti sa o prelucrati, operatia ( degrosare sau finisare) si calitatea suprafetei dorita, veti putea gasi capete de rindeluit care sa fie conform cerintelor.

De asemenea, sunt prezentate si sisteme profesionale de rindeluit, cu capete Hidro, capete cu numar mare de cutite montate, sau sisteme speciale HSK 85 , care garanteaza echilibrare perfecta a sculei, pentru a obtine o calitate deosebita a suprafetei, atunci cand se lucreaza cu viteze foarte mari de avans. Termenul de livrare nu depaseste 3 saptamani pentru produsele prezentate in Capitolul SISTEME DE RINDELUIRE, unele dintre ele fiind chiar in stoc la furnizorul nostru. Unele modele se achizitioneaza fara cutite, fiind posibila alegerea de cutit in functie de necesitatea cleintului. 

Sculelemn realizează la comandă sisteme de rindeluire: în cazul în care, din orice motiv, sistemele de rindeluire din portofoliul nostru nu îndeplinesc cerințele dumneavoastră, executăm la comandă sisteme de rindeluire profesionale, adaptate nevoilor exacte ale proiectului. 

20 Produs(e)

produse pe pagină

20 Produs(e)

produse pe pagină

Momentan Sculelelemn este închis