Întreținere scule lemn

Întreținere scule lemn

Capitolul de Intretinere este un capitol foarte complex in care gasim o mare varietate de produse de curatat , intretinut , ascutit , reparat , masurat scule pentru industria lemnului. In subcapitolul de solutii de curatat gasim solutii de curatat ,solutii de anti-rasini ,solutii de prevenire a ruginirii .

Subcapitolul de pietre de ascutit contine produse de ascutit atat manual cat automat a sculelor pentru industria lemnului . La pietre de ascutit gasim solutii cu piatra diamantata cat si de discuri diamantate pentru utilaje automate de ascutit freze si panze circulare . Subcapitolul instrumente de masura contine instrumente de masura pentru a verifica sculele aschietoare cat si intsrumente de masura pentru produsul finit (elementele mobilei) astfel garantand o calitate constanta si o productie fara rebuturi . In subcapitolul parti componente gasim chei fixe pentru mandrine CNC , inele distantiere pentru freze cu alezaj si rulmenti de copiere pentru freze cu coada . Dispozitivele speciale ne ajuta sa crestem calitatea productiei si sa automatizam multe procese de productie .

Vom gasi dispozitive de gaurit , dispozitive pentru realizare de geam temopan in forma de cerc sau elipsa, dipozitiv de avans mecanic pentru frezare pe curb . Pentru ateliere de tamplarie veti gasi multe cleme de prindere si cleme de strangere .

Momentan Sculelelemn este închis