Întreținere scule lemn

Întreținere scule lemn

Capitolul de Intretinere este un capitol foarte complex in care gasim o mare varietate de produse de curatat , intretinut , ascutit , reparat , masurat scule pentru industria lemnului. In subcapitolul de solutii de curatat gasim solutii de curatat ,solutii de anti-rasini ,solutii de prevenire a ruginirii .

Subcapitolul de pietre de ascutit contine produse de ascutit atat manual cat automat a sculelor pentru industria lemnului . La pietre de ascutit gasim solutii cu piatra diamantata cat si de discuri diamantate pentru utilaje automate de ascutit freze si panze circulare . Subcapitolul instrumente de masura contine instrumente de masura pentru a verifica sculele aschietoare cat si intsrumente de masura pentru produsul finit (elementele mobilei) astfel garantand o calitate constanta si o productie fara rebuturi . In subcapitolul parti componente gasim chei fixe pentru mandrine CNC , inele distantiere pentru freze cu alezaj si rulmenti de copiere pentru freze cu coada . Dispozitivele speciale ne ajuta sa crestem calitatea productiei si sa automatizam multe procese de productie .

Vom gasi dispozitive de gaurit, dispozitive pentru realizare de geam temopan in forma de cerc sau elipsa, dipozitiv de avans mecanic pentru frezare pe curb. Pentru ateliere de tamplarie veti gasi multe cleme de prindere si cleme de strangere. 

Dacă produsele din gama ascuțire nu îți permit reascuțirea sculelor mai sofisticate, te putem ajuta cu servicii profesioniste de ascuțire scule lemn

Momentan Sculelelemn este închis