Soluții de curățat scule lemn

Soluții de curățat scule lemn

            Capitolul solutii de curatat contine diverse solutii de curatare si intretinere atat pentru scule cat si pentru utilaje.Solutia de curatat scule se mai numeste si detergent de curatat scule, este o solutie speciala pentru a indeparta rasinile depuse pe scule inainte ca acestea sa fie ascutite.Dupa ce scula aschietoare a fost curatata si ascutita se trateaza cu solutie de protectie de scule pentru a preveni ruginirea si corodarea chimica in timpul depozitarii si in timpul folosirii. Daca scula este folosita in mediu umed este imperios necesara tratarea cu solutia de protectie.

          In procesul de aschiere a lemnului apare fenomenul de depunere de rasini foarte vizibil la panze circulare. Daca tratam inainte de folosire sculele aschietoare cu solutia de anti-rugina ptem creste viata sculei pana de 2 ori. Datorita faptului ca nu apara asa repede fenomenul de depunere de rasini scade temperatura de incalzire a sculei aschietoare datorita frecari corpul sculei in lemn cu pana la 30 %.
O alta solutie foarte utila pentru industria lemnului este solutia antiaderenta cu care tratam suprafat utilajelor. In urma tratamentului nu apare fenomenul de frictiune intre lemn si suprafata utilajului.
In acest capitol mai gasim cateva modele de utilaje de curatire a sculelor aschietoare (masini de spalat) atat automate cat si manuale. Aceste utilaje sunt ideale pentru fabrici care au un consum de scule foarte mare sau ateliere de ascutire scule.

4 Produs(e)

produse pe pagină

4 Produs(e)

produse pe pagină

Discută cu specialiștii Technowood