Debitare aluminiu, plastic, metale

Debitare aluminiu, plastic, metale

Pânze circulare placate CMS pentru debitare de aluminiu, plastic, metal și pentru debitarea materialelor lemnoase pentru construcții, care pot avea impurități: resturi de ciment, incluziuni metalice, etc.

Pânzele sunt placate cu carburi metalice de o duritate specială, au dantură diferită (trapez/drept sau țesite pe ambele părți) cu unghiul gamma diferit, toate proiectate astfel încât pânza să funcționeze perfect, în conformitate cu destinația ei. Fierăstraiele circulare pentru debitat aluminiu, plastic sau metale pot fi utilizate împreună cu utilajele circulare cu alimentare manuală sau pentru linii cu alimentare automată. 

Va oferim solutii pentru cei care lucreaza in constructii si au nevoie de panze care sa reziste la taiat lemn cu impuritati, resturi de ciment, incluziuni metalice, etc. 

Sculelemn realizează la comandă pânze circulare: în cazul în care, din orice motiv, pânzele circulare din portofoliul nostru nu îndeplinesc cerințele dumneavoastră, executăm la comandă pânze circulare profesionale, adaptate nevoilor exacte ale proiectului.

5 Produs(e)

produse pe pagină

5 Produs(e)

produse pe pagină

Momentan Sculelelemn este închis