Pietre de ascuțit scule lemn

Pietre de ascuțit scule lemn

Capitolul Pietre de ascutit scule contine diverse pietre pentru ascutit freze si panze, atat manual cat pe utilaje automate. Pietrele diamantate sunt marca DMT din America. Acestea sunt pietre de ascutit cu praf diamantat pe ele. De multe ori se intampla ca in mijlocul prelucrarii realizam ca scula aschietoare nu mai taie; daca avem in atelier o piatra de DMT pentru ascutit, imediat ascutim freza si putem continua munca. Exista diverse tipuri de pietre pentru o ascutire extra fina, ascutire medie sau ascutire grosiera. Avem pietre de diverse dimensiuni pentru a satisface toate nevoile clientilor in materie de pietre de ascutire. Pietrele diamantate sunt extraordinare atunci cand dorim sa ascutim diverse cutite taietoare. Cu ajutorul dispozitivului concav-convex putem ascuti freze cu coada cu diverse raze.

Discurile diamantate de ascutit sunt folosite pe utilaje de ascutit panze circulare, freze sau cutite de rindeluit. Discurile diamantate pot fi furnizate cu diverse alezaje in functie de axul de prindere al utilajului de ascutit. Discurile diamantate au diverse forme si grosimi a bandajului diamantat pentru a realiza operatia dorita. Daca doriti sa ascutiti o anumita scula aschietoare si nu gasiti solutie pe site-ul nostru, nu ezitati sa ne contactati, poate reusim impreuna sa rezolvam problema dumneavoastra.
Inainte de ascutire este necesara curatarea sculelor, in acest capitol veti gasi si cateva utilaje pentru curatat scule la nivel industrial .

22 Produs(e)

produse pe pagină

22 Produs(e)

produse pe pagină

Momentan Sculelelemn este închis