Pânze circulare

Pânze circulare

Pânze circulare pentru diverse aplicații: de la tăiere transversală la tăiere longitudinală, atât pe lemn de esență tare cât și pe lemn de esență moale, lemn verde sau uscat.

Pentru a acoperi cât mai multe dintre nevoile clienților, Sculelemn pune la dispoziție pânze circulare cu geometrie specială în funcție de utilizarea lor:

  • pânze circulare multilame, atat pentru utilaje standard cât și pentru linii speciale de debitat buștean;
  • pânze circulare pentru PAL, MDF, HDF, material compozit, plastic, aluminiu, oțel și materiale neferoase;
  • pânzele circulare cu avans manual, care pot fi prevăzute cu limitator de așchii;
  • în cazul în care forța transmisă pânzei este foarte mare și presarea cu flanșe este insuficientă, pânzele pot fi prevăzute cu canale de pană sau găuri de antrenare pentru a se exclude pericolul alunecării pânzei circulare.

Sculelemn realizează la comandă pânze circulare: în cazul în care, din orice motiv, pânzele circulare din portofoliul nostru nu îndeplinesc cerințele dumneavoastră, executăm la comandă pânze circulare profesionale, adaptate nevoilor exacte ale proiectului.

Foarte important: pentru comanda unei pânze circulare cu dimensiune și geometrie personalizată, este nevoie să completați formularul PDF pe care îl puteți găsi la toate produsele din categoria pânze circulare speciale.

Momentan Sculelelemn este închis