Pânze circulare

Pânze circulare

Pânze circulare pentru diverse aplicații: de la tăiere transversală la tăiere longitudinală, atât pe lemn de esență tare cât și pe lemn de esență moale, lemn verde sau uscat.

Pentru a acoperi cât mai multe dintre nevoile clienților, Sculelemn pune la dispoziție pânze circulare cu geometrie specială în funcție de utilizarea lor:

  • pânze circulare multilame, atat pentru utilaje standard cât și pentru linii speciale de debitat buștean;
  • pânze circulare pentru PAL, MDF, HDF, material compozit, plastic, aluminiu, oțel și materiale neferoase;
  • pânzele circulare cu avans manual, care pot fi prevăzute cu limitator de așchii;
  • în cazul în care forța transmisă pânzei este foarte mare și presarea cu flanșe este insuficientă, pânzele pot fi prevăzute cu canale de pană sau găuri de antrenare pentru a se exclude pericolul alunecării pânzei circulare.

Sculelemn realizează la comandă pânze circulare: în cazul în care, din orice motiv, pânzele circulare din portofoliul nostru nu îndeplinesc cerințele dumneavoastră, executăm la comandă pânze circulare profesionale, adaptate nevoilor exacte ale proiectului.

Foarte important: pentru comanda unei pânze circulare cu dimensiune și geometrie personalizată, este nevoie să completați formularul PDF pe care îl puteți găsi la toate produsele din categoria pânze circulare speciale.