Despre noi

Primul magazin online de scule profesionale pentru prelucrarea lemnului

Magazinul este concepția și proprietatea firmei S.C Technowood SRL. Produsele care se regăsesc la noi sunt dedicate atât celor din categoria prelucrării primare, cât și producătorilor de mobilă.

Țelul nostru este ca dumneavoastră să puteți alege cât mai rapid și ușor soluția pentru rezolvarea problemelor de producție. Cel mai important lucru pentru noi fiind servirea ireproșabilă a clienților și satisfacerea cerințelor acestora analizăm permanent cerințele, dorințele și necesitățile lor. Dorim ca produsele și serviciile oferite de noi să constituie un nivel de referință din punct de vedere calitate/preț.

Pentru a vă oferi produse la cele mai înalte standarde, colaborăm cu parteneri din Israel, Italia, Germania, Austria și Elveția, punându-vă la dispoziție produse de o calitate superioară și cu prețuri competitive pe piața românească.

De ce site-ul nostru?

  • Poți returna produsele în 30 de zile:

Dacă produsul nu este conform cu specificațiile de pe site, nu sunt funcționale, coletele prezintă deteriorări sau produsele v-au fost livrate greșit, returul este gratuit.

  • Pentru că avem o gamă vastă de produse:

Magazinul nostru de adresează tuturor categoriilor de utilizatori de scule pentru prelucrarea lemnului și a PAL-ului. Indiferent dacă prelucrarea lemnului face parte din profesia ta sau este doar un hobby, la noi găsești tot ceea ai nevoie, începând cu pânzele circulare și terminând cu sculele diamantate. Produsele noastre sunt dedicate atât celor din categoria prelucrării primare a lemnului, cât și celor ce produc mobila din lemn masiv sau mobilier mic din PAL.

  • Pentru că te putem ajuta cu reascuțirea sculelor care nu mai performează la nivelul așteptărilor.

Poți vedea mai multe detalii aici

  • Pentru că avem consultanță online de specialitate:

Dacă ai probleme de producție, dorești să pui o întrebare sau dacă ai doar o opinie, îți stăm la dispoziție. Ne poți contacta telefonic, sau online pe Messenger, Skype sau mail.

  • Pentru că avem consultanță la sediul dumneavoastră:

Dacă problemele pe care le întâmpinați nu pot fi rezolvate online sau telefonic, ne putem deplasa la sediul dumneavoastră. Dacă produsele comandate sunt fragile și credeți că nu se pot trimite prin firmele de curierat, sau dacă greutatea acestora este mare, vi le expediem chiar noi.

La ora actuală avem 8 consultanți tehnici pe teren si o rețea de distribuție cu acoperire națională. Pune-ne la încercare.

Program

Preluare comenzi telefonice, informații, sesizări, consultanță online: Luni-Vineri: 8:00-17:00;

Mobil: 0786139269

Tel: 0268414000

Fax: 0268412000

Preluare comenzi online: Non Stop

Momentan Sculelelemn este închis